De leren schorten van Witloft geven een ambachtelijke uitstraling

leren schorten van Witloft

Ambachten zijn weer in populariteit aan het toenemen. Mensen willen weer goede koffie drinken, lokaal gebrouwen bier drinken en eten in restaurants waar ze eerlijk voedsel serveren. Daarbij past ook ambachtelijke werkkleding.

Witloft is een Nederlands merk dat met de hand leren schorten maakt die perfect passen bij al die ambachten. Of je nu barista bent, zelf bier maakt, baarden trimt, vergeten groenten verbouwt of je eigen meubels maakt, een schort van Witloft maakt je outfit en uitstraling compleet. Het maakt daarbij niet uit of je een professional of een enthousiaste hobbyist bent.

Verschillende opties

Er is keuze uit verschillende opties bij het kiezen van het schort. Zo zijn er verschillende soorten leer als nerf- en splitleer en rund of varken. Er zijn soepele schorten van dunner leer of heel stoere van prachtige onbewerkt leer. Dan kun je ook nog kiezen uit een aantal kleuren en tot slot kiezen voor extra opties zoals vakjes of haakjes waar je gereedschap in kun hangen of plaatsen.

Witloft heeft op dit moment nog geen eigen webshop, maar je kunt ze wel bestellen via de webshop van de Bijenkorf. Ook zijn er een aantal winkels die deze schorten verkopen. Voor een actueel overzicht kijk je op de website van Witloft.

mooie leren schorten
Foto: Label 1114

leren schort van Witloft

ambachtelijk werk van Witloft

Volg Mixed Grill op social media