Le Coq Sportif en 120 jaar Parijs-Roubaix

Le Coq Sportif

De tijd van de voorjaarsklassiekers bij het wielrennen is weer aangebroken. Van al die prachtige wedstrijden mag maar één zich de Hel van het Noorden noemen: Parijs-Roubaix. Het klassieke Franse sportmerk Le Coq Sportif brengt een mooi eerbetoon.

Het is dit jaar namelijk 120 jaar geleden dat de beruchte route voor het eerst is verreden. Speciaal daarvoor zijn er mooie sneakers, shirts en een sweater gemaakt.

le Coq Sportif was ooit ook in Nederland een populair merk, maar nu zie je het helaas alleen maar terug in het heel goedkope segment. Tenminste in Nederland, want in landen als Frankrijk of Japan is Le Coq Sportif nog steeds een zeer gewaardeerd merk die vooral mooie kleding voor wielrenners maakt.

Voor Parijs-Roubaix is een speciale versie gemaakt van de LCSR900. Deze sneaker is uitgevoerd in nubuck en geperforeerd suede. De gevlekte zool verwijst naar de modder die de wielrenners onderweg tegenkomen. Verder bestaat de collectie uit een wielershirt, een t-shirt en een sweater. Voor de verkoop zul je naar Frankrijk of een Franse webshop moeten.

Le Coq Sportif

Le Coq Sportif

Le Coq Sportif

Le Coq Sportif

Le Coq Sportif

Le Coq Sportif

Le Coq Sportif

Volg Mixed Grill op social media