La Truite Magique is een magisch festival in de Ardennen

La Truite Magique

Een festival is de perfecte manier om even de gewone wereld achter je te laten en een paar dagen te genieten van goede muziek en lekker eten. Festival La Truite Magique biedt nog meer dan dat.

Wat dit festival zo anders maak dan de rest is de locatie. Voor La Truite Magique reis je van 12 t/m 14 augustus af naar een vallei in de Ardennen. Daar, tussen de bomen en beekjes, kun je drie dagen lang genieten van een magische wereld. Natuurlijk speelt muziek daarbij een grote rol. Enkele acts die je dit jaar kun bewonderen zijn: Town Of Saints, Indian Askin, Dez Mona en de Pierce Brothers. Verwacht geen grote festivalweide met een enorm podium, maar kleinschaligheid tussen de bomen.

Eten en drinken

Ook over het eten is nagedacht. Er zijn meerdere plekken waar je goed kunt eten op La Truite Magique van je ontbijt tot diner. Er is bijvoorbeeld een Tibetaans restaurant uit Antwerpen aanwezig en een pop-up restaurant uit Maastricht, maar je kunt ook terecht voor burgers en patat. Deze zijn op dit festival natuurlijk wel biologisch en vers bereid. Ook zijn er goede vegaburgers te krijgen. En het bier komt van de nabij gelegen brouwerij Brasserie Les 3 Fourquets . Daarnaast kun je ook trappist of abdijbier drinken.

Lijkt La Truite Magique je wat? Kijk dan op de website van het festival voor de kaartverkoop en meer informatie.

La Truite Magique

Zo gezellig was het er vorig jaar:

Volg Mixed Grill op social media