Koken met bokbier met Vjèze Fur en Miljuschka

het is weer tijd voor bockbier

De herfst is weer begonnen. Eén van de fijnste dingen aan dit seizoen is dat er weer volop bokbier (of bockbier) te koop is. Dit speciaalbier is tegenwoordig veelzijdiger en smakelijker dan ooit. Wist je bijvoorbeeld dat je heel goed kan koken met bokbier?

Beerwulf, waar je online heerlijke bieren kunt bestellen, heeft 3 koks uitgenodigd om iets lekkers te maken met bokbier: Vjèze Fur, Miljuschka Witzenhausen en Hidde de Brabander. Laat je inspireren door één van de recepten en kom in heerlijke herfstsferen.

Goulash en cheesecake

Freddy Tratlehner, of Vjèze Fur, is misschien de minst voor de hand liggende naam in het rijtje met koks, maar naast muziek maken en mode ontwerpen kan de veelzijdige Freddy ook heel goed koken. Hij laat je zien hoe je een heerlijke goulash maakt met bokbier. Check zijn pagina op Instagram TV* om hem aan het werk te zien.

De charmante Miljuschka Wizenhausen gebruikte bokbier om een ‘choco beer pretzel bacon cheesecake’ te maken. Klinkt de naam al als muziek in je oren? Check dan ook haar pagina op IGTV. Of bekijk het recept in de Instagram-post hieronder.

https://www.instagram.com/p/Bn-9EcuiUgT/?taken-by=miljuschka

Tot slot patissier Hidde de Brabander. Zijn recept is nog niet verschenen, maar als je hem volgt via Instagram, dan zal deze zeker snel opduiken. Heb je zelf ook zin om in de keuken aan de slag te gaan met bokbier? Of wil je gewoon een paar lekkere biertjes drinken? Check dan de website van Beerwulf. Zij hebben 35 verschillende bokjes op voorraad. Kun je niet kiezen? Bestel dan voor €34,95 het bockbierpakket met 16 flesjes. Zo kom je de herfst wel door!

*Instagram TV vind je in de app van Insta. Klik rechtsbovenin op het tv-icoontje om de video’s te bekijken.