Clear Coffee: deze kleurloze koffie tast je tanden niet aan

kleurloze koffie

Twee broers uit Slowakije hebben een uniek drankje bedacht: Clear Coffee. Het geeft de smaak en de kick van een goede koffie, maar verkleurt niet je tanden.

Koffie is voor velen een onmisbaar onderdeel van de dag. De cafeïne helpt je ’s morgens wakker te worden en halverwege de dag om scherp te blijven. Nadeel is wel dat veel koffie drinken slecht voor je tanden is. De bruine kleur trekt langzaam in het glazuur en zorgt voor een verkleuring. Door een uniek en geheim brouwproces is Clear Coffee geheel kleurloos en tast daarom niet je tanden aan.

Slechts 4 calorieën

Clear Coffee is gemaakt van zuiver bronwater en arabicabonen en bevat geen kunstmatige smaakstoffen of andere toevoegingen. Hierdoor bevat een flesje maar 4 calorieën en geen suikers en vetten. Clear Coffee lijkt dus alleen maar voordelen te hebben. Behalve dan dat het nog niet in Nederland verkrijgbaar is. De webshop levert momenteel alleen aan de UK en de VS. Mocht je op reis zijn dan kun je een flesje aanschaffen bij Selfridges in de UK en Whole Foods Market in de VS.

kleurloze koffie

kleurloze koffie

kleurloze koffie

kleurloze koffie