Johammer J1: een elektrische motor uit Oostenrijk

elektrische motor

De Johammer J1 is de eerste elektrische motor met een bereik van meer dan 200 kilometer. Met een volle batterij kun je dus een mooie tocht maken. Daarbij zullen regelmatig mensen je nakijken, want ook het design van de J1 is opvallend.

De ontwerpers hebben als uitgangspunt de chopper genomen en deze vorm teruggebracht tot een aantal minimalistische lijnen. De in Oostenrijk ontworpen en gebouwde Johammer is in alles een moderne versie van de motor. Het is niet zomaar een ouderwets frame met moderne aandrijving, maar ieder onderdeel is onder de loep genomen en radicaal vernieuwd of verbeterd. Zo is de batterij zo geplaatst dat het zo dicht mogelijk op de wielen zit en zit het motorblok en versnelling verwerkt in het achterwiel. Bij onderhoud volstaat het om dit wiel los te koppelen.

De achteruitkijkspiegels zijn tegelijkertijd HD-schermen waar informatie over de snelheid en de batterij te lezen is. Mocht je meer willen weten over de Johammer J1 breng dan een bezoek aan de website van het het sympathieke Oostenrijkse merk.

elektrische motor

elektrische motor

elektrische motor

elektrische motor

elektrische motor

elektrische motor

Volg Mixed Grill op social media