JD Sports opent winkel in Den Haag

sneakers

De Britse keten JD Sports heeft er sinds kort weer een winkel in de Randstad bij. Na de opening van het filiaal in Rotterdam in december 2013 is er nu een winkel in hartje Den Haag.

Bij binnenkomst glimt het interieur je meteen tegemoet. Ondanks het feit dat ze bij JD Sports sneakers voor elk budget verkopen ziet de winkel er verre van goedkoop uit. Het glimmende zwart in combinatie met de verlichting geeft de winkel een exclusieve uitstraling.

Only at JD

Terecht, want serieuze sneakerfans kunnen hier terecht voor schoenen die nergens anders te vinden zijn. Deze schoenen zijn te herkennen aan het hangertje met Only at JD. Zo zagen we een mooie versie van de Nike Air Max 95 in grijs en geel, de Air Huarache in exclusieve kleuren, maar ook coole old school Reeboks die je zelden in Nederland ziet. Daaraan zie je dat JD Sports een echte Britse keten is.

Het schijnt dat nog dit jaar er ook een filiaal van JD Sports in Amsterdam gaat komen. Tot die tijd (en misschien ook wel daarna) zullen wij regelmatig een bezoek brengen aan deze in Den Haag. Mocht Den Haag te ver voor je zijn, dan kun je ook terecht in een van de andere filialen van JD Sports in Nederland of in de vernieuwde webshop, waar je naast een groot aanbod van sneakers en sportkleding ook allerlei stylingtips kunt vinden.

air max

sneakers

sneakers

sneakers

Volg Mixed Grill op social media