Jay-Z en Justin Timberlake gaan samen op tournee

jz en jt

Jay-Z en Justin Timberlake hebben de data bekend gemaakt van hun zomertoer ‘Legends of the Summer’. De beide rappers gaan het druk krijgen want in een maand tijd, doen de heren 12 steden aan in de Verenigde Staten. Ze beginnen op 17 juli in Toronto en zakken en eindigen uiteindelijk helemaal af om op 16 augustus te eindigen in Miami, Florida. De bekendste plaatsen worden aangedaan zoals Yankee Stadium in New York, Fenway Park in Boston en het Sun Life Stadium in Miami.

Het duo Justin Timberlake en Jay-Z is altijd uitstekend gekleed. Dat blijkt ook wel uit het nummer dat zij samen opnamen: ‘Suit & Tie’ eerder dit jaar. Voor de Grammy Awards dit jaar (februari) zei Timberlake dat ze samen gingen toeren en dat het erg leuk zou gaan worden. Leer ons een stapel artiesten op tournee kennen nietwaar? Het is dan waarschijnlijk ook niet voor niets dat de heren tot twee keer toe in Californië optreden.

Las Vegas

Eerst in San Francisco en 2 dagen later in Los Angeles. In totaal kunnen ze dus 9 dagen op rijafstand van Las Vegas vertoeven als ze het goed plannen. Het zou ook gewoon kunnen zijn dat ze al die dagen in Las Vegas verblijven en voor de concerten even heen en weer vliegen.
Beide heren zijn namelijk verknocht aan poker, Jay-Z nog meer dan Justin Timberlake. Jay-Z beweert zelfs dat hij gewoon een goede pokerspeler is, een ‘shark’ zoals dat in pokertermen heet. Hij vertelde ooit: I’m a pretty good player, almost professional.”

De echte professionals besteden nog steeds 2 uur per dag aan het verbeteren van hun spel en de vraag is of Jay-Z daar wel tijd voor heeft. Geld heeft hij genoeg, dus dat zal geen rol spelen. Al gaat het gerucht dat hij in 2008 in één pokerhand het lieve sommetje van $1 miljoen verloor, dat zal toch even slikken zijn geweest, rijk of steenrijk: dat doet pijn.

Justin Timberlake zal zijn hoofd meer hebben bij de release van zijn net verschenen album: ‘The 20/20 experience’.  De ‘Legends of the Summer’ toer is de eerste voor Timberlake in een periode van ongeveer zes jaar. In 2007 had hij het alleen nog een heel stukje drukker: 60 steden deed hij aan met de FutureSex/LoveShow.

Wil je het duo aan het werk zien, ze treden op in de volgende plaatsen:
17 juli: Toronto
19 juli: New York
22 juli: Chicago
26 juli: San Francisco
28 juli: Los Angeles
31 juli: Vancouver
4 aug: Hershey
6 aug: Detroit
8 aug: Baltimore
10 aug: Boston
13 aug: Philadelphia
16 aug: Miami

Als de muziek je niet boeit, maar je wil wel een potje pokeren met Jay-Z: zorg dat je in Las Vegas bent van 23 tot en met 30 juli. Ze zullen zeer waarschijnlijk in het Bellagio te vinden zijn.