Jameson Film Experience III: Drive

wat een film!

Gisterenavond was de derde editie van de Jameson Film Experience. Deze was net als de voorgaande edities weer meer dan geslaagd. Deze keer draaide de film Drive, waarschijnlijk de beste film van het jaar.

De organisatie had speciaal voor de voorstelling de Amsterdam Convention Factory helemaal in stijl aangekleed. De bezoekers kwamen binnen via Nino’s Pizzeria uit de film en tussen het publiek renden opeens twee hoeren rond die achterna werden gezeten door een kerel met een hamer. Intussen genoot het publiek van de gratis drankjes (Jameson met Ginger Ale!!).

De film zelf was in 1 woord geweldig (onze recensie lees je volgende week als de film uitkomt in Nederland). Om de sfeer in de zaal nog extra te verhogen sprongen tijdens bloederige momenten (en die zitten er veel in de film) felrode lampen aan. En tijdens een scene met een tas met geld regende het opeens dollarbiljetten. Deze grappige details, plus de uitmuntende film en lekkere drankjes maakt van de Jameson Film Experience een feest dat je niet mag missen. Wil jij gratis naar de volgende editie? Zorg dat dan je fan bent van de Facebookpagina van JFE.

Drive

de bar

JFE III

de DJ

https://www.youtube.com/watch?v=Pe6eOqheva8

Volg Mixed Grill op social media