IJsbaan met bevroren mammoet

mammoet onder het ijs

Rotterdam is sinds dit weekend een ijskoude attractie rijker. Op Schaatsbaan Rotterdam kun je heerlijk schaatsen op zowel een 400-meterbaan als een ‘funbaan’ van 800 vierkante meter. Deze laatste baan heeft iets heel bijzonders onder het oppervlak. Onder het ijs kun je namelijk een levensgrote wolharige mammoet zien liggen. Om de bezoekers van de schaatsbaan kennis te laten maken met de collectie van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam is er een geïllustreerde replica van een Yukagir mammoet aangebracht.

Heb je interesse in een echt fossiel bot? Dan kun je meedoen aan een wedstrijd waarbij je de leukste foto van het Het Natuurhistorisch IJs moet delen via social media. Meer info hierover kun je vinden op de website van het museum.

Op vertoon van je toegangskaartje van Natuurhistorisch Museum Rotterdam, kan je tot en met 1 maart gratis komen schaatsen op Het Natuurhistorisch IJs en met je toegangsticket van Schaatsbaan Rotterdam krijg je t/m 1 maart 50% korting op de reguliere toegangsprijs van het museum.

mammoet onder het ijs

mammoet onder het ijs

mammoet onder het ijs

Volg Mixed Grill op social media