Hoera! Tweakers bestaat 18 jaar

tweakers 18 jaar

Je 18e verjaardag, dat is een behoorlijke mijlpaal. Tech-website Tweakers heeft deze respectabele leeftijd bereikt en hoe bijzonder dat is laten ze zelf zien met een video.

De ontwikkeling van de technologie gaat zo hard dat 18 jaar in die context echt heel lang is. In 1998 hadden de meeste Nederlanders nog geen internet, mobiele telefoon of zelfs een computer, maar bij Tweakers waren ze al online bezig of dit soort (en nog veel meer andere) onderwerpen te schrijven. In de tussenliggende 18 jaar is Tweakers uitgegroeid tot een community van liefhebbers van technologie, gadgets, computers, games, cameras en nog veel meer. Voor de een is het een online ontmoetingsplaats waar je kunt discussiëren. Voor een ander is Tweakers de plek waar je checkt of die laptop die je wilt kopen ook echt zo goed is.

Een groep fans en medewerkers van Tweakers blikt terug op de afgelopen 18 jaar. Wat is er in al die jaren allemaal gebeurd en wat heeft de meeste impact gehad? Wat voor belangrijke rol speelde de Commodore 64? En wie zijn die mensen die deze fantastische website al 18 jaar een autoriteit laat zijn. Je ziet je het in de video Tweakers 18:

Volg Mixed Grill op social media