Helge brengt IJsland naar Nederland

Muzikant en componist Helge Slikker heeft een speciale band met IJsland. Zijn fascinatie en liefde voor dit eiland heeft hij verwerkt tot een serie liedjes en een theatervoorstelling. As. van Helge is nu te zien in de theaters.

Geïnspireerd door het woeste en uitgestrekte IJslandse landschap schreef Helge een geschiedenis vol thema’s en verhalen die perfect bij IJsland passen. Denk aan onderwerpen als nietigheid, mythologie, rouw en liefde. Samen met muzikant Dave Menkehorst en regisseur Paul de Munnik verwerkte hij het verhaal en de liedjes tot een theatervoorstelling. Voor het schrijven van As. nam Helge het vliegtuig naar IJsland om daar de liedjes te schrijven.

Aan de hand van deze nieuwe muziek neemt Helge je een avond lang mee naar het ruige IJsland. Je komt langs vulkanen, watervallen en ruige rotsen, maar dan wel in de heerlijk zachte stoel van het theater. Muziek, verhalen en natuur komen samen tot een bijzonder geheel.

Win kaarten voor As.

Wij zijn heel benieuwd naar de muziek en de voorstelling. Zeker omdat we zelf ook gefascineerd zijn door IJsland. Voor diegenen die ook nieuwsgierig zijn (of fan zijn van IJsland) hebben we goed nieuws. Mixed Grill mag namelijk 2×2 kaarten weggeven voor een voorstelling van As. naar keuze. Op de website van Helge zie je waar en wanneer As. te zien is.

Het enige wat je moet doen is voor 10 februari ons een mail te sturen met daarin je naam en de avond dat je de voorstelling wilt bezoeken. De twee winnaars krijgen diezelfde dag nog bericht.

De prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en zijn niet overdraagbaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.