Heineken deelt gratis speakerkratjes uit

Pak de zomer met Heineken

De zomer lijkt eindelijk begonnen. Wat past daar beter bij dan een koud pilsje met vrienden en wat lekkere muziek? Heineken begrijpt dat en deelt daarom gratis speakers uit.

Het Heineken speakerkratje is een handzame speaker die door middel van NFC draadloos de muziek van je smartphone versterkt. Doordat de speaker lekker compact is neem je deze overal mee naar toe.

Er zijn twee manieren om aan zo’n kratje te komen: je kunt de speciale actieverpakking kopen met daarin 8 blikjes bier en een speakerkratje. Deze koop je voor €9.99. Of je geeft een rondje in een van de geselecteerde cafés. Iedereen die daar 5 biertjes tegelijk koopt krijgt een gratis kratje.

Pak de Zomer

De actie is onderdeel van de nieuwe campagne van Heineken die Pak de Zomer heet. Tijdens deze campagne zal Heineken zichtbaar aanwezig zijn op festivals als Lowlands, Decibel, North Sea Jazz, Mysteryland, Sensation en Concert at Sea. Vanaf eind juni gaat Heinken ook kaarten voor veel van deze festivals weggeven. Dat is wel iets om in de gaten te houden.

Pak de zomer met Heineken

Pak de zomer met Heineken

Volg Mixed Grill op social media