Havana Club in Amsterdam

gemaakt met Hipstamatic

Het is alsof er nooit een einde kan komen aan leuke avonden waarop mensen hun beste kleren aandoen, hun haar goed kammen en hun best doen het gezellig te hebben met elkaar. Gelukkig maar. People’s Place, Tommy Hilfigers ‘kantine’, bood vrijdagavond 16 september heel veel mensen de mogelijkheid om al deze bovenstaande dingen in praktijk te brengen. En dat allemaal gesponsord door Havana Club.

De avond werd al vroeg afgetrapt, maar leek naarmate de tijd verstreek geen moment saai te worden. De mensen stroomden constant in en uit, het podium was voortdurend gevuld met artiesten (waaronder Jaqueline Govaert en Alain Clark) en de kwaliteit van de cocktails was ook zeer consistent. Daarbij werden ook bordjes ravioli geserveerd en dit viel in goede aarde bij een groot deel van de aanwezigen. Een cameracrew en bekendheden zoals Barry Hay leukten de hele sfeer nog meer op.

Cocktailfeestjes zijn niet alleen leuk voor in de zomer, maar ook in het vroeg begin van het najaar vallen ze goed en toveren ze een glimlach op een ieder zijn gezicht. Havana Club, bedankt voor het verlengen van de warme, zwoele dagen. De zomerse kleding blijft voor de zekerheid nog even in de kast, voor het geval er weer zo’n mooi feestje komt.