De hamburgerlamp van UNDERCOVER

hamburgerlamp van UNDERCOVER

Het Japanse kledingmerk UNDERCOVER brengt in juni een van hun populairste items ooit opnieuw op de markt. Ik heb het hier niet over een uniek kledingstuk, maar over een lamp in de vorm van een hamburger.

De lamp verscheen in 2002 in een kleine oplage. Deze was heel snel uitverkocht en sindsdien zijn velen op zoek naar een exemplaar van deze hamburger. Opvallend aan de lamp zijn de scherpe tanden. Als de lamp aan staat lichten deze samen met de ogen op. De hamburger zelf staat op een koperkleurige standaard die je juist bij een klassiek ontwerp zou verwachten.

Kleding

Er zijn maar weinig items van UNDERCOVER die de Nederlandse winkels bereiken. Naar mijn weten is dat alleen de hardloopkleding die het merk onder de naam Gyakusou samen met Nike maakt. Om zo’n lamp op de kop te tikken zul je dus je best moeten doen. Je kunt het het beste proberen via de website van Medicom Toy (waar ze nog veel meer fantastische en gekke dingen verkopen). Daar zal de lamp half juni voor zo’n 150 dollar te koop zijn.