Guy’s Night In, de ultieme avond thuis met je vrienden

de beroemde koffer

Het is tijd om weer eens een avond met je beste vrienden te organiseren. Lekker thuis, met goed eten en drinken. Zo’n avond organiseren is namelijk sinds kort heel eenvoudig. Je bestelt gewoon bij Tante Bep een Guy’s Night In. Dat is namelijk een initiatief van cognacmerk Joseph Guy en online traiteur Tante Bep.

Iedere laatste vrijdag van de maand kun je via de site van Tante Bep een Guy’s Night In bestellen. Op het door jouw gewenste moment komt een bezorger dan een uitstekende maaltijd brengen voor jou en je vrienden. Bij die maaltijd zit ook een koffer. Deze bevat een fles Joseph Guy V.S.O.P., vier glazen, een receptenboekje en nog wat accessoires om cocktails mee te maken. Wij namen de proef op som en lieten een Guy’s Night In aanrukken. Dat deden we niet op een gewone manier.

Samen met onze collega’s van het blog Manify lieten we het pakket bezorgen bij de ingang van het Vondelpark om vervolgens een luxe mannenpicknick te organiseren. Voordeel daarvan was dat konden genieten van de zon en heel veel jaloerse blikken kregen van voorbijgangers. Nadeel is dat we het heerlijke eten van plastic bordjes moesten eten (en dus ook geen mooie foto’s van het eten konden maken).

Guy's Night In

Op het menu stond: Slow roast van kalfsribstuk met een salsa van diverse bonen, gegrilde groenten en aardappelgratin met charcuterie en kaas als toetje. Alles zag er prachtig uit en smaakte ook uitstekend. Als begeleiding dronken we een Ginger Guy, cognac met ginger ale, verse gember en rozemarijn. In de koffer zit ook een boekje met nog meer cocktailrecepten. Als toetje was er een hele goed selectie van worst en kaas. Vooral de worst met roquefort was een succes. De combinatie van goed eten en drinken zorgde inderdaad vanzelf voor goede gesprekken. Al is een park niet de ideale plek voor uitgebreid natafelen. We moeten de Guy’s Night In dus maar eens snel overdoen aan een gedekte tafel en wat goede muziek op de achtergrond.

Op 27 september is de volgende editie van de Guy’s Night In.

Tot slot willen we nog 1 tip geven aan Tante Bep om de avond echt ideaal te maken: zorg dat er van het menu ook een vegetarische variant is.

Guy's Night In

Guy's Night In

Volg Mixed Grill op social media