Gotu Jim houdt rekening met je databundel

Gotu Jim houdt rekening met je databundel

Ben jij iemand die altijd op zoek is naar Wi-Fi waarop je mee kunt liften? Of zijn MB’s juist heilig voor je en wil je altijd en overal kunnen streamen? Gotu Jim houdt met iedereen rekening en heeft voor beide groepen een video gemaakt.

Hiervoor heeft hij de hulp ingeroepen van Tele2. Samen hebben ze ‘s werelds eerste videoclip gemaakt die rekening houdt met je databundel. De video past altijd perfect bij je databundel. Wie zuinig is kan een video bekijken die maar 19 MB verbruikt. Heb je een grote bundel met veel Gigabytes of zelfs een onbeperkte bundel, dan kun je kiezen voor de Unlimited-versie van de clip.

Er is natuurlijk wel verschil tussen de twee. Om te kunnen besparen op de MB’s zijn nogal wat concessies gedaan. Zo zijn de danseressen in de Limited-versie vervangen door paspoppen en zijn de twerkende dino’s slechts als grove pixels te zien. Overal waar het kan is er bespaard en beknibbeld op de kwaliteit en de gekte van de beelden. Om een goed beeld te krijgen van de verschillen kun je de video’s op de website van Tele2 met elkaar vergelijken. Welke versie pas het beste bij jou?

Faberyayo

We gaan niet meteen roepen dat je onder een steen hebt gelegen als je Gotu Jim niet kent. Als je nu aanhaakt ben je nog net op tijd om te zien hoe hij in razend tempo naar de status van grote ster vliegt. Daarbij krijgt hij flink wat hulp van Faberyayo. Hij ontdekte Gotu Jim en nam hem onder zijn hoede. In de video zie je hem shinen in onder andere een prachtige gouden Fiat Multipla.

Het was ook Faberyayo die Tele2 en Gotu Jim met elkaar in contact bracht: “Het was een droom om samen te mogen werken met mijn wunderkind en artistieke alleskunner Gotu Jim. Ik kan zelf natuurlijk al alles maar voor Jim is de sky nog de limit. Gotu Jim is de toekomst en de toekomst is Unlimited.” Gotu Jim vult aan met: “Tele2 werkte eerder al samen met veel andere grootheden. Dat ze er nu voor kiezen om met mij als aankomend superster in zee te gaan, zegt veel.”

Gotu Jim houdt rekening met je databundel

Gotu Jim houdt rekening met je databundel

Volg Mixed Grill op social media