&Foam presenteert: Music&Foam

album covers

Op 26 januari 2012 heeft Foam de deuren geopend van haar eerste winkel aan de Vijzelstraat. &Foam biedt de bezoekers een breed scala aan unieke producten op het gebied van boeken, fotografie, mode en nog veel meer. De eerste maanden hebben in het teken gestaan van Fashion&Foam, maar vanaf half april zal daar verandering in komen. Het volgende thema staat al te trappelen om gelanceerd te worden en dit zal niet in stilte gebeuren: & Foam zal namelijk in het teken komen te staan van Music&Foam.

Tentoonstelling

Elk kwartaal gaat &Foam een speciale samenwerking aan met partners uit verschillende kunstdiscplines: het resultaat wordt een bijzondere smeltkroes en een vermenging van diverse kunstvormen en fotografie. De aftrap van het nieuwe kwartaal is een zinderende opening en een tentoonstelling verzorgd door gastcurator Antal Heitlager van het muzieklabel Rush Hour Records. Rush Hour verzorgt overigens ook elke drie maanden een albumselectie die wordt opgenomen in het assortiment van de conceptstore &Foam.

Wat ook een interessant gegeven is, is het feit dat er aan de opening van Music&Foam ook een wedstrijd is verbonden, geheel in stijl. Op de facebookpagina van het Foam is er een wedstrijd uitgeschreven voor alle trotse bezitters van vinyl: ‘Uncovered Expo’ is een wedstrijd waar nog tot aan vandaag (11 april) kan worden deelgenomen. De bedoeling is om een foto te maken van een vinyl-plaat met bijzondere fotografie op de cover. De aboslute winnaar krijgt een prominente plek in de gallery, een cadeaubon en komt in de schijnwerpers te staan tijdens de Red Light Radio &Foam Radio Broadcast.

Veel redenen om niet mee te doen zijn er dus niet: voor meer informatie over de wedstrijd ga je naar Facebook.
De opening van Music&Foam is 19 april.

Minja Sarovic

Volg Mixed Grill op social media