Een compleet feestmaal van Pringles met Thanksgiving

In de Verenigde Staten is Thanksgiving een zeer belangrijke feestdag, maar tegelijkertijd is het voor veel mensen ook een behoorlijk stressvolle gebeurtenis. Pringles heeft daarvoor dé oplossing.

Tijdens Thanksgiving komt de hele familie bijeen voor een traditioneel diner. Familieleden die aan de andere kant van het land wonen, leggen soms duizenden kilometers af om van de partij te zijn. Tegelijkertijd zijn degenen die het diner organiseren verantwoordelijk voor een feestmaal dat meestal bestaat uit zaken als kalkoen met vulling, aardappelpuree en cranberrysaus. Een behoorlijke uitdaging dus voor mensen die gewend zijn aan afhaalmaaltijden of een simpele pasta.

Vette knipoog

Kortom: Thanksgiving is vaak stressvol. Dat is dan ook de reden dat Pringles met een vette knipoog een eigen variant van het Thanksgiving Diner heeft gemaakt. In een verpakking, die doet denken aan een diepvriesmaaltijd, zitten chipjes in de volgende smaken: kalkoen, aardappelpuree, vulling voor de kalkoen (stuffing), mac & cheese, romige mais, green bean casserole, cranberrysaus en pompoentaart. Wie de smaken combineert kan zelfs klassieke gerechten nabootsen die men de dag na Thanksgiving maakt van de restjes.

Het Thanksgiving Meal van Pringles is op dit moment nog niet officieel te koop, maar de verwachting is dat de chipsfabrikant op de feestdag zelf maaltijden gaat uitdelen op belangrijke verkeersknooppunten en vliegvelden. Hopelijk volgen ze komende maand in Europa met een klassiek kerstdiner.

feestmaal van chips

feestmaal van chips