Heel erg goede falafel en lekker bier bij Bar Kauffmann

Bar Kauffmann in Amsterdam-West

Falafel ken je waarschijnlijk wel van de plaatselijke shoarmaboer of de supermarkt, maar heb je ook wel eens echt goede falafel gegeten? Bij Bar Kauffmann in Amsterdam-West is dat mogelijk.

Eigenaar Saskia Kauffmann werkte bij de foodtruck Van Ver samen met een Iraanse chef die door klanten constant complimenten kreeg voor de falafel. Zij hadden het unaniem over falafel ‘zoals je die nog nooit hebt geproefd’. Dit was de reden om in Bar Kauffmann deze geweldige falafel te gaan serveren.

Spannende combinaties

Extra lekker zijn de spannende combinaties die de chef maakt. Bijvoorbeeld falafel met mangochutney, tzatziki en granaatappel of groene chili, augurk en kiemen. Voor wie echt niet zonder vlees kan is er ook een combinatie met biologische merguez van slager Siem van de Gragt uit de Jordaan.

Wat een bezoek aan Bar Kauffmann helemaal af maakt is het feit dat je bij je broodje een heerlijk biertje kunt drinken. Je kunt er 30 verschillende bieren drinken, allemaal afkomstig van kleine Nederlandse brouwers. De bieren op tap zijn altijd afkomstig uit Amsterdam. Bijvoorbeeld van Oedipus, Two Chefs Brewing of De Afleiding.

Bar Kauffmann
Reinier Claeszenstraat 4B H
1056WJ AMSTERDAM
Dinsdag tot donderdag: 16 – 01 uur
Vrijdag: 16 – 03 uur
Zaterdag: 12 – 03 uur
Zondag: 12 – 01 uur
Maandag gesloten

Bar Kauffmann in Amsterdam-West

Bar Kauffmann in Amsterdam-West

Bar Kauffmann in Amsterdam-West

Bar Kauffmann in Amsterdam-West

Bar Kauffmann in Amsterdam-West

Volg Mixed Grill op social media