Een vaste telefoon in een modern jasje

een smartphone voor thuis

Veel mensen hebben nog wel een vaste telefoonaansluiting. Makkelijk vooral, om lekker lang met je vaste contacten te bellen. Bij veel providers kun je zelfs onderling gratis bellen met een vaste aansluiting. Echter hebben de meeste mensen nog ouderwetse draadloze telefoons met toetsen en weten de meesten niet dat er in deze moderne tijd ook vaste draadloze telefoons met touchscreen zijn. Deze hebben naast de standaard belfuncties, extra functies die te vergelijken zijn met de welbekende smartphone.

gigaset


Wat kun je ermee?

Veel mensen vinden een telefoon met touchscreen vallen onder de noemer coole gadgets, maar het is juist de functionaliteit wat deze nieuwe telefoons zo razend snel populair maakt. Het scherm is makkelijk bedienbaar en duidelijk leesbaar en naast alle standaardfuncties van een huistelefoon, zoals een antwoordapparaat, kun je contacten voorzien van foto’s en kun je meerdere telefoonnummers per contact toevoegen. De oproeplijst is makkelijk te bedienen met het snelle one-touch systeem. Druk op de contactfoto en je toestel maakt direct verbinding met diegene. Je kunt tevens sms’en, e-mailen, een kalender of agenda beheren en ook zijn de meeste touchscreen telefoons voorzien van een wekker en spraaksturing. Bovenal zitten bluetooth en mini-USB functies inbegrepen, die zowel het onderling communiceren met je smartphone en je hands-free set, als het downloaden van geluids- en fotobestanden mogelijk maken. Net zoals bij je smartphone pas je dus ook je nieuwe huistelefoon aan jouw persoonlijkheid en stijl aan.

Slim bellen, ook thuis

Wil je ook de gemakken en veelvuldige opties van een smartphone combineren met de lage tarieven van bellen via een vaste lijn? Of ben je simpelweg je ouderwetse huistelefoon beu en wil je een telefoon die een echte aanvulling in je huiskamer is? Dan is een nieuwe draadloze telefoon met touchscreen waarschijnlijk de uitkomst voor jou.

Dit bericht is gesponsord door Gigaset.

Volg Mixed Grill op social media