Een perfect passende spijkerbroek van Levi’s

past altijd

Een goede spijkerbroek zoeken en vinden is nog nooit zo makkelijk geweest. Levi’s heeft namelijk persoonlijke service toegevoegd aan de Curve ID-lijn. Je kunt nu online een afspraak maken om je in een Levi’s Store een perfect passende broek aan te laten meten. Onze eindredacteur Charlotte ging naar Den Haag om testen of het ook echt werkt.

Een medewerker van Levi’s neemt allereerst al je maten op. Hierbij gaat het niet alleen om de taille en lengte, maar ook om de verhoudingen van het lichaam. Op basis daarvan kom je uit bij een van de drie modellen uit de Curve ID-lijn. Alle drie de modellen zijn ook weer onderverdeeld in lengte- en breedtematen waardoor een perfect zittende broek snel is gevonden. Onze eindredacteur heeft de broek nu al een aantal keer gedragen en uiterst tevreden.

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken bij het zoeken naar een goed zittende jeans? Maak dan online een afspraak. Momenteel is deze service alleen mogelijk in de Levi’s Store in Den Haag, maar andere steden zullen binnenkort volgen.

voor en na

Volg Mixed Grill op social media