Drink Het Uiltje en steun je stamkroeg

#Supportlocal

De horeca heeft het momenteel heel erg zwaar. Gelukkig duiken er overal mooie initiatieven op. Bijvoorbeeld deze actie van Brouwerij Het Uiltje. Door een bierpakket te kopen, kun jij je stamkroeg financieel steunen.

Bij Het Uiltje hebben ze een zogenaamde #SupportLocal Survivalkit samengesteld. Dat is een doos met daarin 6 verschillende bieren van de Haarlemse brouwerij. Welke dat zijn, is een verrassing. Naast een paar bekende toppers uit het assortiment van Het Uiltje kan er zomaar ook iets bijzonders tussen zitten.

Voor zo’n #SupportLocal Survivalkit betaal je in de webshop van Het Uiltje €22.50. Dat is 5 euro meer dan je normaal voor een soortgelijk bierpakket moet betalen, maar dat heeft een goede reden. Bij je bestelling kan je namelijk de naam van je favoriete café of kroeg invullen. Het Uiltje zorgt dan dat de eigenaar €10 krijgt overgemaakt.

Doe het samen

Om het allemaal nog sympathieker en interessanter te maken, zul je wat vrienden moeten mobiliseren. Bij iedere €50 euro die stamgasten weten te verzamelen voor hun favoriete café doet Het Uiltje er een gratis vat bier bovenop. Als deze corona-crisis (deels) voorbij is en we mogen weer naar de horeca, dan kun je lekker genieten van een vers getapt biertje van Het Uiltje. Bovendien verdient de eigenaar van het café ook nog wat extra, omdat hij het vat cadeau heeft gekregen.

Volg Mixed Grill op social media