Dr. Martens x Stüssy

Dr. Martens x Stüssy

Dr. Martens en streetwearmerk Stüssy zijn wederom een samenwerking aangegaan. Voor het seizoen herfst/winter 2016 komen ze met een collectie mooie schoenen. Deze nieuwe release is absoluut spannender te noemen dan de vorige keren dat de twee merken samenwerkten. De schoenen die we dit maal zien, lijken te zijn geïnspireerd op de punktijd. Altijd goed!

De bekende 1460 8 Eye Boot, door Dr. Martens wel hét stijlicoon van onafhankelijkheid genoemd, is door Stüssy voorzien van hoogwaardige materialen. Ook het lage model Ramsey Creeper onderging een metamorfose. Het stevige leer van beide modellen heeft een opvallende kiezelsteenstructuur gekregen. Op de foto’s zien we dat de 1460 zal worden uitgebracht in een zwarte en kersenrode versie en dat bij de Ramsey Creeper als extraatje een opvallende cheetaprint op de neus is aangebracht. Dit stukje vacht zorgt ervoor dat de zwarte schoen een luxe uitstraling krijgt.

Beide modellen zijn voorzien van de bekende foefjes als de bruinrubberen buitenzool, de kenmerkende lus aan de hiel, de dual-branded inlegzool en de karakteristieke gele stiksels. Het is stevig schoeisel waarmee je zonder problemen naar buiten kunt gaan in het koude en natte seizoen dat aanstaande is.

Dr. Martens x Stüssy

Dr. Martens x Stüssy

Dr. Martens x Stüssy

Dr. Martens x Stüssy

Dr. Martens x Stüssy

Volg Mixed Grill op social media