De mooiste acties van Stephen Curry, de beste basketballer van dit moment

Basketballer Stephen Curry is hard op weg om een legende te worden. Voor de tweede keer op rij is hij verkozen tot MVP, meest waardevolle speler in de NBA. Dit jaar kreeg hij van alle 131 juryleden een stem, wat nog nooit is gebeurd. Tijd voor een nadere kennismaking.

Stephen Curry’s Ultimate Career Mixtape is een video waarin je alle hoogtepunten uit de carrière van de basketballer kunt bekijken en dat zijn er nogal wat. Je ziet onnavolgbare passeerbewegingen, bizarre sprongen en prachtige scores. Na het bekijken van de video is meteen duidelijk waarom Stephen Curry de eerste basketballer is die als eerste unaniem is verkozen tot MVP.

Wat ook bijzonder is aan Stephen Curry is dat hij een contract heeft met Under Armour en niet met voor de hand liggende traditionele merken als Nike of adidas. Door het succes van Curry doet Under Armour ook erg goede zaken. Op 28 mei komen de nieuwe Under Armour Curry 2.5 basketbalschoenen uit en de kans is groot dat heel veel jonge basketballers en sportfans juist deze schoenen willen hebben.

Volg Mixed Grill op social media