De Jeugd van Tegenwoordig is bejaard

De Jeugd van Tegenwoordig

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat De Jeugd van Tegenwoordig schittert in de nieuwste reclame van Tele2. Omdat deze zo goed is gemaakt deel ik de video met als bonus een paar geweldige GIF-jes.

De mannen van de Jeugd waren individueel al wel eens te zien in een commercial of spotje, maar nooit met zijn drieën. Samen met INDIE Amsterdam is alles uit de kast gehaald om er iets geks van te maken. De drie mannen van de Jeugd weten dat ze niet de eeuwige jeugd bezitten en nemen op dat komend lot een voorschot door drie oude heren te spelen. Hiermee haakt Tele2 direct op een vergeten doelgroep in, want het zijn immers niet alleen maar jongeren die massaal appen, streamen en online spelletjes spelen.

Buiten dat is de commercial vooral een reden voor Willie Wartaal, Faberyayo en Vjèze Fur om eens lekker een dagje de bejaarde uit te hangen. De tijdelijk 40 jaar oudere mannen van De Jeugd van Tegenwoordig zeggen zelf over deze samenwerking:

“Dit was voor ons een uitgelezen kans om een hysterische campagne te maken en om voor het eerst onderdeel te zijn van een merk dat iedereen de kans geeft zich te laten verdrinken in het internet, hun hele leven lang. En eindelijk weten we hoe onze gezichten er bij zullen staan als ons uiterlijk zo zuur is geworden als ons innerlijk. We hebben meegedacht over de styling en natuurlijk zijn de muziek en tekst van onze hand. Met dit resultaat kunnen we trots over straat.”

De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig

En dit is de video:

Volg Mixed Grill op social media