In de Efteling blijf je je altijd verwonderen

echte tijger in de fata morgana

Deze zomer was ik voor het eerst met mijn kinderen in de Efteling. Omdat ik die dag meemaakte dat ze zichtbaar genoten ben ik van plan om binnenkort weer eens te gaan. Toen ik op internet zocht naar de laatste info over het pretpark kwam ik een grappige video tegen.

Het geeft precies het gevoel aan dat ik ook heb. De Efteling bestaat al meer dan 60 jaar maar blijft je fantasie prikkelen. Als kind vond ik vooral de Fata Morgana erg leuk, maar op latere leeftijd leek de magie een beetje weg. Echter met je kinderen is het weer hartstikke leuk, omdat zij met heel andere ogen naar de poppen en de omgeving kijken.

Voor een aantal vaders die net zoals ik over de Fata Morgana denken had de Efteling onlangs een speciale verrassing. De figuren in de Oosterse attractie bleken opeens toch best wel echt te zijn. Vooral die tijger en die buikdanseres.

Volg Mixed Grill op social media