De beste Britse televisieseries kijk je op BBC First

te zien op BBC First

De BBC staat bekend om de zeer goede televisieseries. Op BBC First kun je veel van deze series bekijken met Nederlandse ondertiteling.

Het kost soms best wat moeite om een Britse serie zonder ondertiteling te kijken en alles goed te verstaan. Amerikaans-Engels is voor ons Nederlanders veel beter te volgen dan de accenten en dialecten uit Groot-Brittannië. Gelukkig zijn de Britten zo aardig om een zender op te richten die zich op de Nederlandstalige markt richt. Deze heet BBC First en is sinds mei 2015 te ontvangen in Nederland.

1895

De reden dat ik deze zender nu onder de aandacht wil brengen is dat er binnenkort nieuwe afleveringen te zien zijn van twee geweldige series. Zo gaat Sherlock Holmes terug in de tijd in Sherlock: The Abominable Bride. Je ziet dezelfde acteurs, maar het verhaal speelt zich opeens af in 1895. Heel bijzonder. Je kunt deze special bekijken op zondag 3 januari om 21:00 uur.

Een andere geweldige detective is Luther. Deze superspannende serie is op de gewone BBC net begonnen aan het vierde seizoen. Bij BBC First kijk je vanaf donderdag 14 januari naar de serie met Nederlandse ondertiteling.

Verder gaan in januari ook de series Doctor Foster, Dickensian en London Spy in premiere. Je kunt BBC First exclusief kijken bij KPN via kanaal 23.

te zien op BBC First

Volg Mixed Grill op social media