Converse en Engineered Garments brengen gezamenlijke One Star uit

Converse One Star - Engineered Garments

Het New Yorkse modelabel Engineered Garments heeft de One Star van Converse onder handen mogen nemen. Op 5 oktober wordt de gezamenlijke schoencollectie gelanceerd. De klassieke sneaker is dan in meerdere variaties en kleuren verkrijgbaar.

Converse en Engineered Garments introduceren samen hun nieuwe collectie van de One Star. De in Japan geboren oprichter en creatief directeur van Engineered Garments, Daiki Suzuki, laat weten dat deze collectie een afspiegeling is van zijn persoonlijke affiniteit met Converse. Hij heeft gespeeld met allerlei nieuwe combinaties, terwijl de iconische look van de schoen behouden is gebleven.

Variëren met het logo

Voor de schoenencollectie van Converse x Engineered Garments is subtiel gevarieerd met het klassieke One Star logo. Er zullen vier versies verkrijgbaar zijn, waaronder de Star Chevron en de Stars & Bars. Elke stijl verwijst hierbij naar een specifiek tijdperk. De collectie is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren leer, waaronder olijf, navy, wit en zwart. Verder staat het logo van Engineered Garments op de binnenzool gedrukt en worden de schoenen geleverd met katoenen veters in dezelfde kleur.

Vanaf 5 oktober zal de collectie te koop zijn bij de Converse Stores, of online via Sneakersnstuff, Très Bien, WoodWood, Patta en Converse.com. De prijs per paar is 100 euro.

Converse One Star - Engineered Garments

Converse One Star - Engineered Garments

Converse One Star - Engineered Garments

Converse One Star - Engineered Garments

Volg Mixed Grill op social media