Cointreau Tie Party in Restaurant Het Bosch

lekker drankje

Maandag is meestal de dag dat men geen zin heeft om naar het werk te gaan en überhaupt geen zin heeft om na gedane arbeid een drankje te gaan doen. Herstellen van het weekend is meestal de reden. Toch was er reden voor een feestje. Het beroemde triple sec-likeurtje Cointreau heeft een nieuwe fles die ontworpen is door de bekende Franse modeontwerper Alexis Mabille.

In het boothuis Waterfront (dat bij restaurant Het Bosch hoort) vond het feestje plaats. Op deze schitterende locatie aan het Nieuwe Meer konden de genodigden genieten van een aantal cocktails waarin Cointreau was verwerkt. Onder andere de Cointreau & Bitter Lemon en de Cointreaupolitan vonden gretig aftrek. De drankjes werden verzorgd door The Fabulous Shaker Boys en DJ Vika Kova stond achter de draaitafel.

Vlinderdasje

Om een uurtje of zeven was er een groot moment van opwinding onder de aanwezigen, want in de verte kwam een Cointreau-sloep aan varen met daarin de belangrijkste gast van de avond. Een paar minuten later meerde Alexis Mabille aan en sprak de menigte toe. Hij vertelde over de fles die hij heeft ontworpen. Zijn doel was om ‘op subtiele wijze de schoonheid en vrouwelijke rondingen van een dame te belichten’. Wij denken dat het wel gelukt is; de fles ziet er uit als een (zwaar) modeaccessoire. Zijn handelsmerk, het vlinderdasje, is ruimschoots aanwezig op de fles.

En zo brak de zon opeens door en genoten wij nog even van één laatste cocktail. De fles die door Alexis Mabille is ontworpen betreft een limited edition en zal binnenkort bij de slijter verkrijgbaar zijn. Wees snel voor dit mooie accessoire!

Mo Banadji

Alexis Mabille
Alexis Mabille
DJ Vika Kova
DJ Vika Kova

Heerlijke cocktails met Cointreau

de nieuwe fles

Volg Mixed Grill op social media