Cinetree is een nieuwe manier van televisie kijken

de initiatiefnemers

Streaming is de toekomst van film en televisie kijken. Zelf kijken wat je wilt op een door jou gekozen tijdstip.

Alleen is het soms lastig om een keuze te maken uit het enorme aanbod. Welk liedje moet je luisteren op Spotify? Of welke serie op Netflix is de beste van dit moment. Cinetree doet het net even anders. Cinetree is een initiatief van Hanna Verboom. Zij riep de hulp in van een groep interessante mensen die maandelijks een selectie van films en documentaires, die stuk voor stuk de moeite waard zijn, maken. Iedere maand zijn dat er een stuk of 10. Een aanbod dat dus te overzien is, maar ook ruim genoeg is om een maand mee door te komen.

Degene die de selectie maken zijn bijvoorbeeld: Halina Reijn, Jelle Brandt Corstius, Joris Luyendijk, Femke Halsema, Jimmy Nelson, Jim Taihuttu, Jeroen van Koningsbrugge en Nalden. Voor €4.99 per maand kun je onbeperkt gebruik maken van Cinetree. Ook zijn er regelmatig offline evenementen voor abonnees.

Cinetree is beschikbaar voor computer, tablet, smartphone en televisie via Apple Airplay en Google Chromecast. 13 oktober gaat de dienst van start, maar je kunt je nu al online aanmelden.