Camp Moonrise is het ultieme weekend weg

Festivals zijn er genoeg in Nederland, maar er zijn nog altijd namen die zich op positieve wijze weten te onderscheiden. Camp Moonrise is er zo eentje.

Lekker eten, fijne muziek, een goed gesprek of een bijzondere activiteit. Het zijn zomaar wat ingrediënten van deze gloednieuwe weekender in de bossen bij Bussloo. De eclectische programmering past daar perfect bij. De line-up is nu compleet. Hierop prijkt zowel goede live-muziek (Lamb, Seun Kuti & Fela’s Egypt 80, Bombino, broeder Dieleman) als fijne DJ’s (Gilles Peterson, Kenny Dope, Nightmares on Wax) en iets er tussenin (Hot Chip DJ-set met live instrumenten).

Ook aanwezig zijn topkoks (Joris Bijdendijk, Alain Caron) en je kunt activiteiten doen als een Wim Hof Methode IJsbad of Yoga met Afke Reijenga. Er is de hele dag en nacht wat te doen. Genieten en ontdekken staan dus centraal op Camp Moonrise.

Kamperen op Camp Moonrise doe je in je eigen tent of camper of in één van de bijzondere accommodaties op het festivalterrein. Er is zelfs keuze in het soort camping waar je staat. Ga je voor rust, luxe of gezelligheid? Kinderen mogen trouwens ook gewoon mee. Zet een cirkel in de agenda voor 22 tot en met 24 juni en kijk op de website van Camp Moonrise voor meer info.

line-up Camp Moonrise

 

Volg Mixed Grill op social media