Camp Moonrise is het ultieme weekend weg

Festivals zijn er genoeg in Nederland, maar er zijn nog altijd namen die zich op positieve wijze weten te onderscheiden. Camp Moonrise is zo’n naam.

Lekker eten, goede muziek, een goed gesprek of een bijzondere activiteit. Het zijn zomaar wat ingrediënten van deze gloednieuwe weekender in de bossen bij Bussloo. De eclectische programmering past daar goed bij. Op de line-up prijkt zowel goede live-muziek (Tamino, Joep Beving, Bombino) als fijne DJ’s (Gilles Peterson, Kenny Dope, Nightmares on Wax), maar ook topkoks (Joris Bijdendijk, Alain Caron) en activiteiten zoals een Wim Hof Methode IJsbad of Yoga met Afke Reijenga. Genieten en ontdekken staan dus centraal op Camp Moonrise. En dit is nog maar een greep uit de eerste namen.

Kamperen op Camp Moonrise doe je in je eigen tent of camper of in één van de bijzondere accommodaties op het festivalterrein. Er is zelfs keuze in het soort camping waar je staat. Ga je voor rust en luxe of gezelligheid? Kinderen mogen trouwens ook gewoon mee. Zet een cirkel in de agenda voor 22 tot en met 24 juni en kijk op de website van Camp Moonrise voor meer info. Snelle beslissers kunnen nog profiteren van een Early Bird-korting.

eerste namen voor festival Camp Moonrise

 

Volg Mixed Grill op social media