Heel goedkoop op reis met Broke van srprs.me

goedkoop op reis

Heb je zin om er even een paar dagen tussenuit te gaan? Maar heb je niet echt veel geld op je rekening staan? Dan is Broke van srprs.me de oplossing. Voor 100 euro ben je een weekend weg!

Voor dat geld krijg je een driedaags avontuur inclusief vliegreis en een goede slaapplek in een hostel. Waar de reis heen gaat weet je pas op het vliegveld. Dat is het unieke van reizen met srprs.me waarbij je een reis boekt zonder de bestemming te weten. Zo kom je nog eens op bijzondere plaatsen terecht.

Onbekend avontuur

Bij srprs.me kun je verschillende soorten reizen boeken: ver weg, een stedentrip (in Europa of ver weg) of een groot onbekend avontuur. Alles is mogelijk. Nu is er dus ook de optie Broke waarbij je voor weinig op pad gaat. Het kost je 100 euro voor 3 dagen of 120 voor 4. Voor die prijs krijg je:

  • een vliegticket
  • een bed in een hostel dat minimaal met een 7 is beoordeeld op Hostelworld.com

De rest is allemaal onbekend. Je krijgt alleen een paar dagen van te voren te horen wat de weersverwachtingen zijn zodat je daar rekening mee kunt houden als je je spullen pakt. Pas op het vliegveld hoor je naar welke stad je vliegt.

Ben je wel toe aan avontuur? Ga dan nu naar de site van srprs.me, prik een datum en boek meteen je reis. Wil je wat meer luxe en privacy, dan kun je natuurlijk ook voor een wat duurder pakket kiezen. Voor 230 euro boek je een citytrip waarbij je slaapt in een goed hotel in het centrum van de stad.

goedkoop op reis

Volg Mixed Grill op social media