BrewDog heeft plannen voor een bierhotel

BrewDog DogHouse

De eigenzinnige bierbrouwers van het Schotse BrewDog hebben ambitieuze plannen in de Amerikaanse stad Columbus, Ohio. Ze willen daar een nieuwe brouwerij realiseren en er ook nog eens een bierhotel naast zetten.

Het hotel gaat DogHouse heten. Het zal veel meer zijn dan een hotel waar je biertjes kunt drinken. In de DogHouse is bier onderdeel van werkelijk alles. Zo heeft iedere kamer een eigen biertap met Punk IPA en een goed gevulde koelkast met andere bieren van BrewDog. Ook in de badkamer zal naast de douche een kleine koelkast te vinden zijn. Zo kun je onder de douche een lekker biertje drinken.

Ontbijten met bier

In het hotel zit natuurlijk ook een taproom, waar je nog veel meer kunt proeven. Waaronder een aantal exclusieve bieren. Hotelgasten kunnen hier genieten van een ontbijt, lunch en diner met op bier gebaseerde gerechten.

Er komt ook een spa in het hotel. Hier kun je bijvoorbeeld een gezichtsmasker op basis van hop krijgen of een massage met mout. Voor de echte fans van BrewDog is het zelfs mogelijk om plaats te nemen in een jacuzzi gevuld met Punk IPA. Via een campagne op Indiegogo heeft BrewDog al genoeg geld binnengehaald voor de realisatie, maar je kunt er nog wel een bijzonder arrangement reserveren. Naast het hotel zijn er ook plannen voor een brouwerij die zich exclusief zal richten op zure bieren en fruitbier.

BrewDog DogHouse hotelkamer

BrewDog DogHouse hotelkamer

BrewDog DogHouse bierspa