Breng een nacht door tussen de haaien

L'aquarium de Paris

Durf jij tussen de haaien te slapen? Airbnb heeft in samenwerking met het Franse bureau ubi bene een unieke en tijdelijke slaapplaats ontwikkelt.

In het haaienbassin van L’aquarium de Paris hangt voor een paar nachten een glazen koepel met daarin een comfortabel bed en wat meubels. Rondom heb je op 10 meter diepte een eersteklas uitzicht op de 35 haaien in het aquarium met 3 miljoen liter water. En de haaien hebben natuurlijk ook jou als uitzicht…

Het eerste deel van de overnachting krijg je gezelschap van Fred Buyle, een freediver en onderwaterfotograaf. Hij gaat je alles vertellen over de haaien om je heen en het ecosysteem in het aquarium. Daarna laat hij je alleen met je partner. En de haaien natuurlijk.

Je kunt deze unieke overnachting niet zomaar boeken. Deze ervaring is alleen te winnen door het tweetal dat met de mooiste reden voor een slaapplek tussen de haaien op de proppen komt . Er zijn in totaal 3 nachten waarin deze kamer zal bestaan: 11, 12 en 13 april. Daarna zal de plek een observatieplek voor biologen en wetenschappers worden.

L'aquarium de Paris

L'aquarium de Paris

L'aquarium de Paris

L'aquarium de Paris

L'aquarium de Paris

L'aquarium de Paris

Volg Mixed Grill op social media