Basic ondergoed van Bread & Boxers

producten

Niets is zo erg voor een reiziger dan het kwijtraken van zijn of haar bagage. Alexander Palmgren en Henrik Lindahl overkwam dat eens tijdens een reis naar Amerika. Toen ze de volgende ochtend wakker kregen ze een goed idee.

Waarom is er geen minibar in een hotel waarin je schoon ondergoed kunt kopen. Bread & Boxers was geboren. In veel Zweedse hotels is het mogelijk om een boxershort, hemd, t-shirt of sokken van dit merk te kopen. Zo konden hotelgasten altijd schoon en fris aan de dag beginnen. Inmiddels heeft Bread & Boxers zo veel fans dat het ook buiten hotels in gewone winkels te koop is.

Na Zweden is het merk nu ook in Nederland te koop. Met een ontbijtsessie in het Amsterdamse Hotel Vondel is Bread & Boxers in ons land gelanceerd. Wij zijn fan van dit basic ondergoed zonder grote logo’s of merknamen.

de oprichters
Alexander en Henrik, de oprichters van Bread & Boxers

mooie verpakking

Hieronder staan de verkoopadressen:

adressen

Daarnaast is in de volgende hotel Bread & Boxers te vinden in de speciale minibar: Hotel Vondel (Vondelstraat 26, Amsterdam), Hotel JL No76 (Jan Luijkenstraat 76, Amsterdam), Hotel Roemer (Roemer Visscherstraat 10 , Amsterdam)

Volg Mixed Grill op social media