Biermerk Swinckels’ volgt zijn intuïtie

morgan freeman in bierreclama

Volg je gevoel, luister naar je innerlijke stem. Op die manier ben je tot grootse dingen in staat. De bierbrouwfamilie Swinkels volgde ook deze intuïtie met als resultaat een bijzonder pils.

Swinckels’ superior pilsener was al zo’n jaar of 10 verkrijgbaar in de horeca, maar maakt nu ook de overstap naar de detailhandel. Zo kun je thuis voortaan ook van dit bier genieten. Voor de campagne rondom de lancering is niemand minder dan Morgan Freeman gestrikt. Als iemand je iets over de innerlijke stem kan vertellen, dan is het natuurlijk de man met één van de mooiste stemmen ter wereld.

Hoge kwaliteit

Morgan Freeman vertelt je over het volgen van je inner voice. Dankzij deze intuïtie heeft de familie Swinkels, bekend van Bavaria, gekozen voor een uitstekende pilsener. Swinckels’ is namelijk echt anders. Dit begint al met de ingrediënten: water uit eigen bron, exclusief gekweekte gist en natuurlijk een hoge kwaliteit hop. Het laatste is een mix van Cascade uit de VS en de Duitse variant Polaris. Verder is het bier niet gepasteuriseerd, wat zorgt voor een vollere smaak.

Volg je eigen innerlijke stem en probeer dit bier eens uit. Swinckels’ superior pilsener is in de supermarkt te koop in 6-packs, 15-packs en een mooie set van 3 flesjes met een glas.


Dit artikel wordt gesponsord door Swinckels’ maar betreft onze eigen mening.

Swickels' Bier

Morgan Freeman