Brouw een uniek bier samen met je vader

win je eigen bier

Deel jij samen met je vader een passie voor goede en speciale bieren? Dan moet je zeker meedoen met de wedstrijd van MiniBrew. Wie weet mag jij samen met je vader in Amsterdam je eigen bier maken.

Meedoen is simpel: je vult jouw gegevens en die van je vader in op de website van de actie Who’s Your Daddy van MiniBrew en vertel daarbij over jullie speciale band én waarom jullie samen een bier moeten gaan brouwen. Dit kan tot 16 juli.

Bier brouwen in Amsterdam

Uit alle inzendingen kiest MiniBrew de meest originele. Vervolgens kan het publiek stemmen en mogen de winnaars in Amsterdam hun eigen bier ontwikkelen. Daarna zal dit bier een jaar lang tussen de recepten in de app van MiniBrew komen te staan. Oftewel: bierliefhebbers van over de hele wereld zullen jouw bier gaan maken en ervan genieten.

MiniBrew is een uniek systeem waarmee je thuis heel eenvoudig bier kunt maken. Heel veel meer dan een goed recept bedenken en alle ingrediënten in het apparaat stoppen hoef je niet te doen. Voor je het weet heb je 5 liter van je eigen bier in huis. Via een app kun je het brouwproces volgen, recepten zoeken en deze ook delen.

Volg Mixed Grill op social media