Wat was het beste concert of festival van 2019?

publiek bij een concert

Wat was jouw muzikale hoogtepunt van het jaar? Bij Ticketmaster organiseren ze ieder jaar de Ticket of the Year Award. Wie zijn stem uitbrengt maakt kans op een mooie prijs.

Tot en met zondag 10 november kun je jouw favoriete evenement doorgeven via het online stemformulier. Hiermee bepaal je niet alleen wie de uiteindelijke winnaar gaat worden, maar je maakt ook nog kans op een Ticketmaster Cadeaukaart ter waarde van €250. Met zo’n fijn bedrag kun je ook in 2020 genieten van mooie of bijzondere muziek.

Alles is mogelijk

Je bent helemaal vrij in welk evenement je opgeeft als jouw favoriet. Dat mag een concert, festival, familievoorstelling of zelfs een sportevenement zijn. Alles is dus mogelijk. Daarnaast kun je ook nog aangeven wie je graag zou willen zien in 2020. Wie weet komt die wens ook echt uit en kun je er met je gewonnen Cadeaukaart entreebewijzen voor kopen.

Eerdere winnaars van de Ticket of the Year Award waren populaire acts en festivals als Coldplay, Pinkpop en Ed Sheeran. Wie zal de opvolger worden? Ga je voor de spectaculaire rockshows van TOOL en Muse in de Ziggo Dome of het afscheid van de legendarische Elton John in dezelfde zaal. Het kan natuurlijk ook een optreden zijn in een kleinere zaal als Paradiso of Tivoli Vredenburg.

Of heb je genoten van festivals als Lowlands, ITGWO, Best Kept Secret of Zwarte Cross? Ging je dit jaar voor rock, indie, dance of hiphop? Of ben je meer van klassiek, world en jazz? Nu is het de ideale tijd om eens terug te blikken op het muziekjaar 2019 en een mooie prijs te pakken.

Volg Mixed Grill op social media