Bekijk hoe Miyuki Adachi met de hand zijn pasta maakt

zelfgemaakte pasta

Er zijn nog maar weinig (thuis)koks die zelf pasta maken en als het al gebeurt dan komt er een pastamachine aan te pas. Miyuki Adachi is nog zo’n kok die alles met de hand doet en dat zier er prachtig uit.

Bij de naam Miyuki Adachi denk je niet direct aan de Italiaanse keuken. Hij is geboren in het Japanse Osaka en heeft daar Britse en Amerikaanse literatuur gestudeerd. Via een aantal omzwervingen kwam hij in Toronto terecht waar hij zich op zijn echte passie is gaan storten: het maken van pasta.

Hij mixt en kneedt het deeg met de hand waarna hij er prachtige vormen van maakt. Bijvoorbeeld de gerolde buisjes die garganelli worden genoemd, orecchiette dat op een oor of hoedje lijkt, maar ook minder traditionele vormen als dubbele fusilli.

Hieronder kun je een aantal voorbeelden van de pasta van Miyuki Adachi bekijken, waaronder een paar bewegende plaatjes. Wil je meer van dit soort heerlijke foto’s dan moet je Miyuki gaan volgen op Instagram.

zelfgemaakte pasta

zelfgemaakte pasta

zelfgemaakte pasta

zelfgemaakte pasta

zelfgemaakte pasta

zelfgemaakte pasta

zelfgemaakte pasta

zelfgemaakte pasta

zelfgemaakte pasta

zelfgemaakte pasta

zelfgemaakte pasta

zelfgemaakte pasta

zelfgemaakte pasta

zelfgemaakte pasta

zelfgemaakte pasta

zelfgemaakte pasta

miyukiadachi17

miyukiadachi18

Volg Mixed Grill op social media