Bekijk de festivalcollectie van Appelsap, Patta en Hosselaer

Appelsap merch

Op 8 augustus is er weer een nieuwe editie van het festival Appelsap. Samen met Patta en Hosselaer is er, om alvast in de stemming te komen, de Appelsap-kledingcollectie.

Hosselaer heeft gekozen voor old school met een klassieke versie van het stadswapen van Amsterdam mer daarbij de woorden Appelsap en Hosselaer. Dit ontwerp is terug te vinden op een shirt, tas en legging. Patta kiest juist voor een modern ontwerp met verschillende shirts en een cap met daarop teksten in grote letters.

Waterfles

Een aantal items zal binnenkort al te koop zijn via Patta, de rest kun je op het festival aanschaffen. Daar zijn in de Spraakwater Area  ook speciale drinkflessen te koop waarvoor Appelsap samenwerkte met G-Star Raw for the Oceans, Dopper en Waternet. Door het gebruik van deze Appelsap-flessen hoopt het festival het plastic afval op het evenement en hopelijk nog ver daarna terug te dringen. Je kunt de fles ook gratis verdienen door bij de Spraakwaterbar een R&B-nummer te zingen tijdens de karaoke.

Appelsap is op 8 augustus van 12 tot 23 uur in het Amsterdamse Flevopark. Headliners zijn: Mobb Deep, Rich Homie Quan, Sef, Cinnaman, Skepta en Adje.

Appelsap merch

Appelsap merch

Appelsap merch

Appelsap merch

175088-HosselaerxAppelsap2-4a8c63-large-1438243753

Appelsap merch

Appelsap merch

Appelsap merch

Volg Mixed Grill op social media