Beastie Boy Mike D ontwerpt horloge voor Nixon

nixon x mike d

Het tijdschrift Monster Children heeft rapper Mike D weten te strikken als gasthoofdredacteur. Speciaal voor deze gelegenheid is er in samenwerking met horlogemerk Nixon een speciaal horloge gemaakt. Dit horloge past vanwege het ontwerp en de mogelijkheden die het heeft zeer goed bij Mike D.

Allereerst het ontwerp: op de band zie je de skyline van New York, de stad waarin Mike D opgroeide en waar hij heel veel liefde voor heeft. Het was bij dit horloge voor het eerst dat Nixon een fotoprint van fotograaf Joe Termini op de siliconen bandjes aanbracht. Dan de techniek: omdat Mike D een fanatiek surfer is bevat de Nixon x MD x MC Supertide ingebouwde informatie over de getijden op 270 verschillende stranden. Deze informatie is beschikbaar tot 2023.

Wil je dit horloge winnen?

En dan nu het slechte nieuws: van de 50 exemplaren die van dit horloge is er geen enkele te koop. Ze worden vooral weggegeven aan vrienden van Mike D, Joe Termini of de mensen van Nixon, maar er is een kans op een gelimiteerde versie van dit toch al gelimiteerde horloge via een wedstrijd op de website van Nixon. Veel succes!

nixon x mike d

nixon x mike d

nixon x mike d