Audi ontwerpt pittige pepermolen gebaseerd op de R8

Pepermolen Audi Sport

Het is de tijd van het jaar waarin je naarstig op zoek bent naar cadeaus voor vrienden en familie. Wil je een geschenk geven waar functionaliteit en design mooi samengaan? Dan is de nieuwe pepermolen van Audi Sport wellicht een goed idee.

De matzwarte kleur en de strakke lijnen zorgen ervoor dat de pepermolen van Audi echt een blikvanger in je keuken is. Over de vorm en de functie van de molen is echt nagedacht. Het apparaat, dat is voorzien van het logo van Audi Sport,  kan namelijk met één hand worden bediend en is eenvoudig te vullen met peperkorrels.

Hoogwaardig draaiwerk

De essentie waar het natuurlijk om draait is de keramische, roestvrijstalen molen van CeraCut. Dit zorgt voor hightech draaiwerk. De maalgraad van de molen is traploos instelbaar. Hierdoor kun je zelf perfect kiezen hoe je de korrels wilt hebben. het kan fijn, grof of alle gradaties daartussenin.

Audi R8

Het mooiste foefje van de pepermolen moeten we nog verklappen. Het heeft niets met functionaliteit te maken, maar toch is het een mooie toevoeging. Als je de molen namelijk in horizontale positie houdt, dan hoor je het indrukwekkende motorgeluid van een Audi R8. Dat zorgt toch wel voor extra vermaak tijdens het koken.

Keukengerei

De pepermolen is verkrijgbaar via de website van Audi. Mocht je nog een ander mooi cadeau zoeken, dan is het ook aan te raden om er even te gaan kijken. Naast de pepermolen worden er namelijk ook andere keukenspullen van Audi Sport aangeboden, zoals een messenblok, een kurkentrekker en een kookwekker. En alles natuurlijk voorzien van prachtig design.

Pepermolen Audi Sport

Audi ontwerpt pittige pepermolen gebaseerd op de R8

Volg Mixed Grill op social media