American Apparel Warehouse Sale, 4 november 2011

uitverkoop

De echte fashionheads wisten het waarschijnlijk al langer, maar begin deze week viel mijn oog op de vele aankondigingen van een warehouse sale van het nog altijd überhippe merk American Apparel. Kortingen tot wel 90%, wie kan dat nou weerstaan?! En zo stonden wij vanochtend in de rij om de Zuiveringshal West binnen te komen. Zoals verwacht stond de hal vol hippe, kleurrijke kleding van het merk uit Los Angeles. En een meerderheid van de jonge bezoekers zag er net zo hip uit.

Na een uur struinen door oudere- en nieuwere collecties was mijn buit vrij magertjes (een vest en een T-shirt), maar velen om mij heen kochten veel meer dan ondergetekende.

Ben je ook zo benieuwd naar deze mega-uitverkoop? Je kan nog tot maandag 7 november terecht bij de Zuiveringshal West op de Poncoleuskade 27 in Amsterdam. En mocht je in Duitsland, Amerika of Canada zijn dan is dat ook geen probleem. De komende dagen is de American Apparel Warehouse Sale ook te vinden in Berlijn, Vancouver en San Francisco. Check de Facebookpagina van American Apparel voor meer info.

P.S. Neem wel een koekje of broodje mee voor in de rij!

Mo Banadji

American Apparel Sale

het is uitverkoop

Volg Mixed Grill op social media