De groene afterparty van ADE

mooiwatplantendoen.nl

Amsterdam Dance Event is weer begonnen! De komende dagen staat de hoofdstad volledig in het teken van elektronische muziek. Wil je een beetje bijkomen van al het gedans? Breng dan na afloop van ADE een bezoek aan Plant House in de Utrechtsedwarsstraat. Hier kun je genieten van de zuiverende en rustgevende werking van planten én hun sound.

Mooiwatplantendoen.nl presenteert Plant House: de onofficiële ‘afterplantparty’ van ADE. Het is een plek waar je helemaal tot rust kunt komen. Planten zorgen er namelijk voor dat je pure lucht inademt en dat je tot rust komt. Maar wist je dat planten ook muziek kunnen maken? In samenwerking met dj Emanuelle Vos is er in Plant House twee keer per dag een live set met planten, waar je naar kunt luisteren of actief aan kunt deelnemen.

Voor elke danceliefhebber

Ben je een echte diehard en ga je altijd compleet los tijdens Amsterdam Dance Event? Ook dan kun je terecht in Plant House. Je kunt er in stilte je heil zoeken in de overdadig groene bad- of slaapkamer. Unwind is de badkamer van het huis. De kamer is helemaal beplant met de mooiste badkamerplanten. Het is er koel, mossig en fris. Green Noise is de toepasselijke naam van de slaapkamer. In deze ruimte staat een hemelbed gemaakt van gigantisch overhangende Kentiapalm. Als je op het bed ligt te relaxen, kun je de palm aanraken voor rustgevende tunes.

Groene afterparty

Net zoals bij een echte afterparty kun je in Plant House dus ontspannen, bijkomen, nagenieten en opladen. Het is een zorgvuldig gecureerde plek waar iedere bezoeker een intense connectie met de natuur kan ervaren. Want planten geven echt veel meer dan je denkt. En zeg nou zelf, na zo’n intensief en adrenaline gevuld weekend is de natuur toch een fantastisch toevluchtsoord?

Programmering

Plant House: de onofficiële ‘afterplantparty’ van ADE

Datum: maandag 21 en dinsdag 22 oktober
Tijd: van 10:00 – 20:00 uur
Adres: Utrechtsedwarsstraat 13-2, Amsterdam

mooiwatplantendoen.nl

mooiwatplantendoen.nl