Geen negatieve energie met de adidas Z.N.E. Pulse Collectie

 

Z.N.E. Pulse Collectie
Tori Bowie, onlangs nog winnaar van het goud bij de 100 meter tijdens het WK Atletiek.

Voor een atleet is concentratie enorm belangrijk. Om te helpen bij het behouden van die opperste concentratie heeft adidas samen met een aantal topatleten de Z.N.E. Pulse Collectie ontwikkeld.

De afkorting Z.N.E staat voor Zero Negative Energy en dat is wat de kledingstukken uit de collectie doen. Door bijvoorbeeld een extra hoge kraag of een grote hoodie, kan de atleet zich vlak voor de wedstrijd beter afsluiten voor de hectiek in het stadion of in de sporthal.

Comfortabel

Ook het comfort van de kleding is van groot belang. De items uit de Z.N.E. Pulse Collectie hebben een relaxte pasvorm en zijn grotendeels naadloos. Een deel van de collectie is zelfs gemaakt van merinowol, zodat de atleet het ook nog lekker warm heeft in de kleding. Mocht je zelf geen topsporter zijn, dan kun je de items uit de collectie natuurlijk ook dragen omdat ze zo lekker zitten.

Vanaf 31 augustus is de adidas Z.N.E. Pulse Collectie beschikbaar via adidas.nl en bij geselecteerde winkels. De exclusieve pre-sale begint op 22 augustus. Ga voor meer informatie naar www.adidas.com/athletics.

Z.N.E. Pulse Collectie
Voetballer Paul Pogba
Z.N.E. Pulse Collectie
Voetballer Gareth Bale
Z.N.E. Pulse Collectie
Tennisspeler Angelique Kerber
Z.N.E. Pulse Collectie
Basketballer James Harden

Volg Mixed Grill op social media