Win een paar van de exclusieve adidas Originals NMD_R1 PK Pitch Black

zwarte sneakers van adidas

De revolutionaire BOOST-zool van adidas was tot voor kort alleen maar in een witte uitvoering. Maar sinds kort is er ook een zwarte versie van de zool. Hiermee is het mogelijk om populaire modellen als de NMD uit te brengen in een triple black.

Uitbrengen is niet helemaal het goede woord want de adidas Originals NMD_R1 PK Pitch Black zal niet te koop zijn. Er worden 500 paar gemaakt en die worden allemaal weggeven. 400 paar aan vrienden van adidas en influencers en 100 stuks aan trouwe volgers van adidas Originals.

Doe mee en win

Via Snapchat kun je kans maken op een paar van deze zeer exclusieve sneaker. Wat je moet doen is het volgende:
-Allereerst volg je @adidasoriginals op Twitter, Instagram en Snapchat. Je moet dit doen voor de wedstrijd op Snapchat begint.
-Volg de Story op Snapchat. Deze begint op 30 juli om 12 uur EST (dat is 7 uur verschil met Nederland). Je zult hier dus vanaf 19 uur mee kunnen doen.
-Verzamel de cijfers tot je een telefoonnummer hebt (let op dit is waarschijnlijk een Amerikaans nummer). Bel dit nummer en volg de instructies.
-Vervolgens kiest adidas Originals random 100 winnaars
-De wedstrijd is internationaal, dus ook vanuit Europa kun je meedoen.

Er is ook nog een super gelimiteerde set met daarin de schoenen. Deze is niet te winnen, maar zal worden weggeven aan heel erg goede vrienden van adidas. De set bestaat uit een zwarte koffer van Rimowa met daarin de schoenen en nog een aantal zwarte voorwerpen.

zwarte sneakers van adidas

zwarte sneakers van adidas

zwarte sneakers van adidas

zwarte sneakers van adidas

zwarte sneakers van adidas

zwarte sneakers van adidas

Volg Mixed Grill op social media