adidas Originals en mastermind World zijn klaar voor het najaar

Eén van de merken waar adidas graag mee samenwerkt, is het Japanse mastermind. Voor dit najaar hebben de twee elkaar weer gevonden voor een gezamenlijke collectie.

Dit keer staat mastermind World centraal. Er is bij mastermind nu een collectie voor Japan en eentje voor World. Dit is een erg fijne ontwikkeling, want het grote verschil zit ‘m in het feit dat het merk nu ook grotere maten beschikbaar heeft. Ik heb zelf schoenmaat 46 en ben 1.86 meter, hiermee is het eigenlijk onmogelijk om iets uit een Japanse collectie te kopen. Bij mastermind World is dat wel mogelijk.

De samenwerking met adidas Originals voor dit najaar bestaat uit een trainingsjack, een hoodie, t-shirt, broek en sneakers. Alles is uitgevoerd in zwart en blauw en is voorzien van het stoere logo van mastermind met de Jolly Roger.

De sneakers zijn bijzondere uitvoeringen van bekende modellen van adidas. Zo is de EQT Support Ultra gemaakt van mooi leer en is de EQT Support 93/17 wat hoger dan normaal. Ook op de schoenen vind je het logo van mastermind World terug. Vanaf 29 september is deze mooie collectie te koop bij de betere adidas-verkooppunten.

Volg Mixed Grill op social media