adidas begint 2019 met de vernieuwde Nite Jogger

adidas Nite Jogger

adidas Originals begint 2019 sterk met een vernieuwde versie van de Nite Jogger. Deze remake van de klassieker uit 1975 is het ultieme eerbetoon aan het nachtleven.

De nieuwe adidas Nite Jogger is zeer comfortabel vanwege de verhoogde BOOST-zool en het bovenwerk dat bestaat uit een combinatie van nylon ripstop, gebreide mesh en suède. Deze eerste editie van de Nite Jogger is uitgevoerd in nachtelijk zwart (officieel: Core Black/Carbon/Active Blue) en reflecterende elementen.

Morsecode

Zo zullen in het donker onder andere de drie strepen, de veters en de hiel oplichten. In combinatie met de oranje details is deze versie van de Nite Jogger en opvallende sneaker die zowel overdag als ‘s nachts de aandacht zal opeisen. Wie goed kijkt, zal zelfs een verborgen boodschap in morsecode ontdekken.

Vanaf 12 januari is de zwarte versie van de adidas Originals Nite Jogger in een gelimiteerde oplage te koop. Echt een sneaker voor de liefhebber dus. Nederlandse fans kunnen terecht bij Basket en FreshCotton of op adidas.nl.

adidas Nite Jogger

adidas Nite Jogger

adidas Nite Jogger