adidas komt met vernieuwde versie van de Champagne Predators

David Beckham

David Beckham viert vandaag zijn 41ste verjaardag. Speciaal daarvoor komt adidas met mooi nieuws: ze gaan de legendarische Predator opnieuw uitbrengen.

Begin deze eeuw was David Beckham één van de beste voetballers ter wereld. adidas hielp hem daarbij een handje door hem de beste schoenen van dat moment te geven: de adidas Predator. Deze voetbalschoen zorgde, door de speciale stiksels aan de bovenkant en de asymmetrische vetersluiting, voor nog meer balcontrole en de mogelijkheid om meer effect aan je schot te geven.

Manchester United

In zijn laatste seizoen bij Manchester United droeg Beckham speciaal voor hem ontworpen Predactors in de kleur champagne. Deze schoen gaat adidas opnieuw uitbrengen, maar dan wel in een versie die helemaal van deze tijd is. Dus met alle technieken die in de hedendaagse voetbalschoenen van adidas te vinden zijn.

Tegelijkertijd verschijnt er ook een sneaker die geïnspireerd is op de Champagne Predator. Dat is de adidas Ace 17+ PureControl Ultra Boost. De basis daarvan is de Ultra Boost hardloopschoen, maar het halfhoge bovenwerk doet denken aan een gebreide en veterloze voetbalschoen. Beide schoenen zijn in zeer beperkte oplage te koop op 3 mei. Voor de Ultra Boost kun je meedoen aan een raffle bij END.predator en ACE 17+ PURECONTROL

predator en ACE 17+ PURECONTROL

predator en ACE 17+ PURECONTROL